top of page

Familieferie

Skjem bort familien din med en unik ferie, skreddersydd av en lokalkjent ekspert som tar hensyn til deres smak, ønsker og budsjett. Om du har tenkt ferie i utlandet eller Norgestur ordner vi det praktiske rundt reisen slik at du kan konsentrere deg om å nyte ferien.

Hva slags interesser har dere? Shopping, sightseeing, kultur, museer, sykling, fottur, bading, lokal mat, vin, idrett, musikk?


Det fins et hav av muligheter, hele året, om du ønsker å reise til utlandet eller om du vil være turist i eget land.


Til deres sommerferie kan vi sette opp en baseferie med opphold på en plass eller en rundtur som passer best til en biltur. Vi kan også foreslå en kombinasjon av begge alternativer, med en badeferie etterfulgt av noen dager med bilkjøring for å utforske regionen.


Vi vet at det skal mere til for å lage den perfekte turen enn å finne flybilletter og overnatting på nettet. Vår jobb er å høre om deres feriedrømmer og så gå ut og finne de beste løsningene for transport, overnatting og aktiviteter.


Reisen starter med våre reiseråd, fortsetter med en enkel bestillings prosess og den oppfølging som dere får gjennom hele turen. Dere vil både spare tid, og få tryggheten om at ingenting er glemt slik at dere kan glede dere til reisen med familien.


«Det kan være at den ukjente perlen som vi vet om, den som booking.com ikke har hørt om, ender opp som turens beste opplevelse»bottom of page