top of page

Gruppereiser

Vi arrangerer bussreiser til flotte reisemål. Finn ut hvorfor våre turer er litt annerledes enn alle andres.

Vi har arrangert bussturer i Norge i over 20 år og til Frankrike & Italia siden 2016. Om du melder deg på en av våre planlagte turer, kan vi love deg følgende:


· Et spennende program som kombinerer kultur, natur og lokale matspesialiteter.


· En blanding av felles omvisning og gode muligheter til å fortsette oppdagelsen på egenhånd.


· Hyggelige reiseledere som sørger for god stemning og som sørger for at alle får en trygg reise.


· Noen tradisjoner slik som vår populære pikniklunsj, basert på råvarer handlet samme dag på det lokale matmarkedet.


Planlegger du en tur med din gruppe, ta kontakt så skreddersyr vi et program som passer deres ønsker og budsjett.

Dette sier tidligere deltakere om turene våre...

Irene

"Jeg har vært med Tonga Travel til håndball VM i Paris. En kjempefin tur med en reiseleder som tar vare på alle. Godt organisert med mange opplevelser! Anbefales å reise på tur med dette selskapet!"

Roar

"Tusen takk for en herlig tur! Stor stas å få lov til lå være med en gjeng med så herlige mennesker til et slikt arrangement. Jeg vil takke Sebastien spesielt for en strålende gjennomført gruppereise. Alle vet at det å gjennomføre gruppereiser er en utfordring. Her bør klaffe. Løpende informasjon, valg av hotell, restauranter, menyer, transport, aktiviteter, etc. skal planlegges og bestilles for at alle skal få den beste opplevelsen av reisen. Alle kan forstå et dette ikke er enkelt. Improvisasjoner gjøres.

Jeg synes Sebastien leverte til topp karakter på alle disse momenter, Sebastien er svært profesjonell, og ydmyk overfor oppgaven hadde påtatt seg og oppfordrer han til å arrangere tilsvarende turer i årene som kommer."

Elsie

"Første gang på tur med Tonga Travel til Toscana. Mat og vin-tur som varte i fem dager, og hvilke dager! Reiseleder Leif Anders hadde i tillegg til å booke et k...oselig «albergo» ved torget i Greve i Chianti, brukt sine vertikale kontakter og sørget for nydelig sommervær. Vi besøkte to vingårder hvor vi fikk grundig innføring i vindyrking pluss herlig lunsj med utsøkte viner.

En herlig gruppe å reise sammen med, nesten som en vennegjeng. Fin stemning, mye latter, nydelig mat, flinke sjåfører (Leif A. og Vegard) og FANTASTISKE VINER."

Wenche

"En fantastisk tur til Sorrento og Amalfikysten.

Flott opplegg med organiserte utflukter og middager, for de som ønsket det. En sosial og munter gjeng som det var lett å være på tur sammen med. Masse nydelig å se i sør-Italia og mye god mat og drikke.

For en nybegynner i konseptet «gruppereiser» var dette en hyggelig opplevelse som jeg garantert vil gjenta. En stor takk til reiselederen som gjorde dette til en behagelig, morsom og opplevelsesrik reise"

Eva Beathe

"Tonga Travel har gitt oss en FANTASTISK og uforglemmelig tur til håndball EM i Paris. Med vår fransktalende turleder og nå vår venn, har vi fått matopplevelser, utflukter og gode tips hele veien til et land som har så mye vakre bygninger med gammel historie. En nydelig lunsj og frisk luft i Eiffeltårnet, ble for oss totninger, en stor opplevelse.

Kan med hånden på hjertet anbefale Tonga travel til alle. Det er nøye planlagt og gjennomtenkt, og vi har hatt frihet til å delta på det vi har ønsket. Ganske så unikt å ha en reiseleder som kjenner byen så godt.

Tusen takk, Tonga Travel og Sebastien. Samt Kjersti og Per Erik som med turledere. Takk for turen til hele reisefølget "

bottom of page