top of page

Tennis-eventyr

Det er med glødende entusiasme at vi arrangerer tennisreiser hvert år. Dette er reiser som passer til de som ønsker å se verdens beste spillere på ATP turneringer, men også få muligheten til å trene hos historiske tennisklubber og bli kjent med andre ivrige norske tennisfans.

Om våre tennisturer


Målet med våre tennisturer er å tilby komplette opplevelser.


Vi reiser til ATP-turneringer for å se verdens beste spillere på nært hold. I tillegg trener vi hos noen klubber som vi har plukket ut, enten på grunn av deres historie eller fordi de har et spesielt preg som vi mener gjør dem verdt å besøke.


Vi ser også at tennisreisende liker å bli kjent med spillere fra andre norske klubber og setter pris på det sosiale rundt det. God stemming er også noe som gjør at våre tennisturer har blitt så populære.


Tennistur til Côte d ’Azur

Nesten 100 klubber, lang tradisjon og over 300 dager med sol er kun noen av grunnene som gjør den Franske Riviera til et perfekt reisemål for tennisfans. I april hvert år reiser vi til Nice i forbindelse med Monte-Carlo Masters 1000 turneringen.

Vi bor i Nice og spiller enten på Nice Lawn Tennis Club eller Tennis Club Eze Village.


Historiske tennisklubber vi samarbeider med:

Monte-Carlo Country Club: MCCC

Nice Lawn Tennis Club:

Tennis Club Eze Village:


Tennisleir

Er du representant fra en tennisklubb som planlegger tennisleir i utlandet, håper vi at du vil kontakte oss også.


Den Franske Riviera er utmerket for tidlig start av utesesongen, og vi hjelper deg å arrangere et opplegg av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser.


Her er 2 klubber som passer veldig bra til tennisleir:

All in Academy:

Mouratoglou Academy:


Tur til Stockholm Open

Stockholm Open er Sveriges største årlige internasjonale sportsarrangement og har også blitt kåret til den mest populære ATP 250 turnering. 


På denne turen bestiller vi orkesterbilletter på centercourten i den sagnomsuste Kunglia tennishallen (bygd i 1943). 


Shopping, sightseeing og gode lokale restauranter i den vakre svenske hovedstaden har gjort denne turen til en vellykket storby-weekend.


Dette er en populær tennistradisjon i oktober.


Mens vi er i Stockholm spiller vi på TSK Malmen: Tennispaviljongen, som også kalles «C Hallen», ble bygd i 1896 og brukt blant annet da Stockholm arrangerte sommer-OL i 1912. Svenskene mener at dette er verdens eldste tennishall.  https://www.tskmalmen.se/

Dette sier tidligere deltakere om turene våre...

Odd-Magne & Linda

"Takk for en fortreffelig tur sebastien! Vi mener at det må ha vært en av våre mest vellykkede ferier, og vi har vært mange steder, og har hatt mange fine opplevelser."

Cecilie

"Jeg takker for en fantastisk fin tur med perfekt opplegg. Sebastian er en strålende reiseleder.
Gleder meg til neste tur! "

Hedda

"Kjære Sebastien, En stor takk til deg for en flott og opplevelsesrik tur på alle måter. Det har vært en stor glede å bli kjent med deg, og nyte godt av alt du så fint hadde planlagt og ikke minst hvordan du gjennomførte programmet vårt i Nice og Monte Carlo. Alt ble så morsomt, interessant og hyggelig."

Henny

"Sebastiens arrangement - hans engasjement og kunnskap om Nice og tennis/tennisklubben:
Vi kunne ikke hatt en bedre leder! Hjertelig takk for et topp hyggelig selskap - en kjempefin gjeng på alle måter. Fantastisk! "

bottom of page